Vélemények Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40 és termékinformációk

Terméknév: Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40 Ülőpárnák

Termékleírás: Friss atmoszféra zöld színekben. A székpárna hasznos kiegészítő a konyhákban és illeni fog a Oliva kollekció többi darabjához. A székpárna jól illeszkedik a székekre. Díszítse otthonát és élvezze a kényelmet az olivák mintájával. Kóstoljon bele a mediterrán atmoszférába az oliva motívummal. Az Olives kollekció összekapcsolja a eleganciát és a praktikusságot. A világos zöld szín illeni fog az ebédlő asztalra és elhozza a jó étvágyat.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40 mert kedvező ár 1 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ülőpárnák.

Reviews Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40
Termék felülvizsgálata Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40

További termékképek, részletesebb leírások Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595556418826
- a termék kategóriában van Ülőpárnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40 Ülőpárnák
1 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Ülőpárnák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Trade Concept Oliva székpárna, 40 x 40) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595556418826 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Ülőpárnák - További termékek megtekintése