Vélemények Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear és termékinformációk

Terméknév: Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear Egyrészes Trendyol

Termékleírás: 80% Polyamide 20% Elastane Neck bind-plug pedlidir Model Dimensions: height: 1.78, chest: 83 waist: 59 hips: 88, Sample Size: S/36/1 Products will be sent with the label TRENDYOL. SOAP and warm water after each use, rinse your eyes get. Do not use bleach and detergent. Jersey's wet, airless, closed, do not hold the nylon bag. Dry in the shade by Sarkar on the lapel. Fluorescent colors in the Sun Solar, chlorinated water and suntan oil destroys your bathing suit.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear mert kedvező ár 7 796 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyrészes.

Reviews Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear
Termék felülvizsgálata Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Trendyol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear Trendyol

További termékképek, részletesebb leírások Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Trendyol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 796 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Trendyol
- code EAN 8681825408220
- a termék kategóriában van Egyrészes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear Egyrészes
7 796 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Egyrészes Trendyol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Trendyol Black Double Breasted Collar Swimwear) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Trendyol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8681825408220 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyrészes - További termékek megtekintése