Vélemények Trendyol La civert Men's Cardigans-College és termékinformációk

Terméknév: Trendyol La civert Men's Cardigans-College Kardigán Trendyol

Termékleírás: <ul><li>#Özel Ürün: Concept Visual</li><li>Model is the M body</li><li>Model Dimensions: length: 1.89 m, chest: 100, waist: 81, hip: 97</li><li>36% 14% 19% 31% Polyester, Polyamide, acrylic Wool</li><li>Due to differences in light concept shots colors may vary</li><li><img src="/Assets/ProductImages/chartlar/yerliuretimsiyah1.jpg" width="76" height="33" alt=""></li></ul>... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Trendyol La civert Men's Cardigans-College mert kedvező ár 6 139 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kardigán.

Reviews Trendyol La civert Men's Cardigans-College
Termék felülvizsgálata Trendyol La civert Men's Cardigans-College

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Trendyol La civert Men's Cardigans-College -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Trendyol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Trendyol La civert Men's Cardigans-College és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Trendyol La civert Men's Cardigans-College Trendyol

További termékképek, részletesebb leírások Trendyol La civert Men's Cardigans-College és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Trendyol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 139 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Trendyol
- code EAN 8681825459260
- a termék kategóriában van Kardigán


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Trendyol La civert Men's Cardigans-College Kardigán
6 139 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kardigán Trendyol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Trendyol La civert Men's Cardigans-College) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Trendyol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8681825459260 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kardigán - További termékek megtekintése