Vélemények Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear és termékinformációk

Terméknév: Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear Egyrészes Trendyol

Termékleírás: 84% Polyester 16% Elastane Ribbon accessory is covered detailed Model Dimensions: height: 1.78, chest: 83 waist: 59 hips: 88 Sample body: S/36/1 part Table Products will be sent with the label TRENDYOL. SOAP and warm water after each use, rinse your eyes get. Do not use bleach and detergent. Jersey's wet, airless, closed, do not hold the nylon bag. Dry in the shade by Sarkar on the lapel. Fluorescent colors in the Sun Solar, chlorinated water and suntan oil destroys your bathing suit.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear mert kedvező ár 7 790 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyrészes.

Reviews Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear
Termék felülvizsgálata Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Trendyol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear Trendyol

További termékképek, részletesebb leírások Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Trendyol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 790 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Trendyol
- code EAN 8680651175801
- a termék kategóriában van Egyrészes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear Egyrészes
7 790 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Egyrészes Trendyol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Trendyol Patterned Ribbon Accessories Swimwear) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Trendyol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8680651175801 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyrészes - További termékek megtekintése