Vélemények Trendyol Plum Satin Shirt és termékinformációk

Terméknév: Trendyol Plum Satin Shirt Ing Trendyol

Termékleírás: Model Dimensions: height: 1.78, chest: 87 waist: 60, hip: 89 Mannequin on the S/36 body. 100% Polyester, woven fabric Products will be sent with the label TRENDYOL.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Trendyol Plum Satin Shirt mert kedvező ár 6 339 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ing.

Reviews Trendyol Plum Satin Shirt
Termék felülvizsgálata Trendyol Plum Satin Shirt

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Trendyol Plum Satin Shirt -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Trendyol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Trendyol Plum Satin Shirt és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Trendyol Plum Satin Shirt Trendyol

További termékképek, részletesebb leírások Trendyol Plum Satin Shirt és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Trendyol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 339 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Trendyol
- code EAN 8680651953959
- a termék kategóriában van Ing


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Trendyol Plum Satin Shirt Ing
6 339 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Ing Trendyol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Trendyol Plum Satin Shirt) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Trendyol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8680651953959 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Ing - További termékek megtekintése