Vélemények Trespass Trio Ski Jacket Ladies és termékinformációk

Terméknév: Trespass Trio Ski Jacket Ladies Sídzseki Trespass

Termékleírás: Trespass Trio Ski Jacket Ladies This Trespass Trio Ski Jacket provides ample protection while out in the cold, featuring a Coldheat design and Tres-Tex fabrics for a waterproof, windproof and breathable outer up to 5,000mm. It includes a full zip fastening, long sleeves with touch and close adjustable cuffs, zip off hood, underarm ventilation zips, two zip pockets, goggle pocket, communications pocket, lift pass pocket, audio pocket and channel, adjustable hem drawcord and internal snow gaiter to keep powder and moisture out. Completed with block colour panelling and Trespass branding. > Ladies ski jacket > Full zip fastening > Long sleeves > Touch and close adjustable cuffs > Adjustable zip off hood > Adjustable hem drawcord > Underarm ventilation zips > Internal snow gaiter > 6 pockets > Padded > Waterproof > Windproof > Breathable > Coldheat technology > Tres-Tex technology > Block colour design > Trespass branding > 100% polyamide > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Trespass Trio Ski Jacket Ladies mert kedvező ár 20 489 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sídzseki.

Reviews Trespass Trio Ski Jacket Ladies
Termék felülvizsgálata Trespass Trio Ski Jacket Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Trespass Trio Ski Jacket Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Trespass vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Trespass Trio Ski Jacket Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Trespass Trio Ski Jacket Ladies Trespass

További termékképek, részletesebb leírások Trespass Trio Ski Jacket Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Trespass, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 20 489 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Trespass
- code EAN 2409113723901
- a termék kategóriában van Sídzseki


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Trespass Trio Ski Jacket Ladies Sídzseki
20 489 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sídzseki Trespass

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Trespass Trio Ski Jacket Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Trespass), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2409113723901 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sídzseki - További termékek megtekintése