Vélemények Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls Lány ruházati termékek Tyr

Termékleírás: TYR Rainbow Swimsuit Junior Girls The TYR Rainbow Swimsuit offers superior performance thanks to the 100% chlorine proof fabrication, coupled with a stretch construction that follows the natural contours of the body for a close and secure fit. This girls swimsuit also benefits from an open back and elasticated cross over straps, complete with a graphic rainbow inspired print for a stand out and sporty look. > Girls swimwear > 100% chlorine proof fabrication > Stretch construction > Open back > Elasticated cross over straps > Graphic rainbow inspired print > 94% polyester, 6% spandex > Hand wash... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls mert kedvező ár 24 094 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lány ruházati termékek.

Reviews Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls
Termék felülvizsgálata Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tyr vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls Tyr

További termékképek, részletesebb leírások Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Tyr, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 094 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tyr
- code EAN 2976234130050
- a termék kategóriában van Lány ruházati termékek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls Lány ruházati termékek
24 094 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Lány ruházati termékek Tyr

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tyr Rainbow Swimsuit Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tyr), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2976234130050 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lány ruházati termékek - További termékek megtekintése