Vélemények Umbro Ireland Backpack és termékinformációk

Terméknév: Umbro Ireland Backpack Iskolai és városi hátizsákok Umbro

Termékleírás: Umbro Ireland Backpack Carry your everyday essentials in style in this Umbro Ireland Backpack, crafted with a zip fastening main compartment and a smaller zip fastening front pocket, plus bottle holder to one side, with two adjustable back straps and a top carry handle. To the centre front sits the Republic of Ireland badge, with the Umbro logo sitting on the front pocket. > Backpack > Zip fastening main compartment > Small zip fastening front pocket > Mesh bottle holder > 2 adjustable back straps > Top carry handle > Printed Republic of Ireland badge > Print Umbro logo > 100% Polyester > Do not machine wash, wipe with a damp cloth only... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Umbro Ireland Backpack mert kedvező ár 7 740 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Iskolai és városi hátizsákok.

Reviews Umbro Ireland Backpack




Termék felülvizsgálata Umbro Ireland Backpack

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Umbro Ireland Backpack -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Umbro vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Umbro Ireland Backpack és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.



tulajdonságok Umbro Ireland Backpack Umbro

További termékképek, részletesebb leírások Umbro Ireland Backpack és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Umbro, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 740 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Umbro
- code EAN 2701049220005
- a termék kategóriában van Iskolai és városi hátizsákok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Umbro Ireland Backpack Iskolai és városi hátizsákok
7 740 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu




Áruk szállítása Iskolai és városi hátizsákok Umbro

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Umbro Ireland Backpack) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Umbro), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2701049220005 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Iskolai és városi hátizsákok - További termékek megtekintése