Vélemények Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys Labdarúgás Umbro

Termékleírás: Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys The Umbro Stripe Knit Jersey is designed with a ribbed round neck collar, long sleeves with cuffs and crafted from a lightweight fabric that makes it comfortable to wear for training or matches. It has a stylish stripe design to the front and is completed with Umbro branding. > Boy's football jersey > Round neck > Long sleeves > Sleeve cuffs > Lightweight construction > Stripe design > Umbro branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys mert kedvező ár 4 085 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys
Termék felülvizsgálata Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Umbro vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys Umbro

További termékképek, részletesebb leírások Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Umbro, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 085 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Umbro
- code EAN 2529060302155
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys Labdarúgás
4 085 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Umbro

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Umbro Stripe Knit Jersey Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Umbro), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2529060302155 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése