Vélemények Under Armour Activate T Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Activate T Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha Under Armour

Termékleírás: Under Armour Activate T Shirt Junior Boys The Under Armour Activate T Shirt is designed with a crew neck and short sleeves in a loose fitting design for a comfortable feel, with HeatGear to wick sweat away from the skin and ensure you remain cool, dry and comfortable. The shirt benefits from UPF 50+ protection that protect from the sun's harmful rays, while anti odour technology prevents the growth of odour causing microbes to keep the garment fresh. Under Armour branding completes the design. > Boy's t shirt > Crew neck > Short sleeves > Loose fit > HeatGear technology > UPF 50+ protection > Under Armour branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Activate T Shirt Junior Boys mert kedvező ár 16 415 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Under Armour Activate T Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Under Armour Activate T Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Activate T Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Activate T Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Activate T Shirt Junior Boys Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Activate T Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 16 415 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2620065181759
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Activate T Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha
16 415 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Activate T Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2620065181759 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése