Vélemények Under Armour Challenger Shorts Mens és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Challenger Shorts Mens Szabadidő sort Under Armour

Termékleírás: Under Armour Challenger Shorts Mens These Under Armour Challenger Shorts are designed with an elasticated waistband and drawstring fastening. They are a lightweight construction and feature flat lock seams to prevent chafing when playing. These shorts have mesh panelling to help the skin to breathe easily. They are a block colour with a printed logo and are complete with Under Armour branding. > Mens shorts > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Lightweight > Flat lock seams > Mesh panelling > Block colour > Printed logo > Under Armour branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Challenger Shorts Mens mert kedvező ár 6 202 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő sort.

Reviews Under Armour Challenger Shorts Mens
Termék felülvizsgálata Under Armour Challenger Shorts Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Challenger Shorts Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Challenger Shorts Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Challenger Shorts Mens Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Challenger Shorts Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 202 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2460071223902
- a termék kategóriában van Szabadidő sort


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Challenger Shorts Mens Szabadidő sort
6 202 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő sort Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Challenger Shorts Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2460071223902 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő sort - További termékek megtekintése