Vélemények Under Armour Culture OTH Hoodie Mens és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Culture OTH Hoodie Mens Férfi ruházat Under Armour

Termékleírás: Under Armour Culture OTH Hoodie Mens This Under Armour Culture OTH Hoodie is an over the head design with long sleeves. It has ribbed detailing and is a hooded construction with a V neck insert. This hoodie has 2 open pockets and flat lock seams which help to prevent chafing. It has a soft fleece lining and is a block colour design. This hoodie features a printed logo and is complete with Under Armour branding. > Hoodie > Over the head design > Long sleeves > Ribbed detailing > Hooded > V neck insert > 2 open pockets > Flat lock seams > Soft fleece lining > Block colour > Printed logo > Under Armour branding > Body: 53% cotton, 47% polyester > Insert: 65% polyester, 35% cotton > Hood lining: 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Culture OTH Hoodie Mens mert kedvező ár 14 266 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Under Armour Culture OTH Hoodie Mens
Termék felülvizsgálata Under Armour Culture OTH Hoodie Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Culture OTH Hoodie Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Culture OTH Hoodie Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Culture OTH Hoodie Mens Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Culture OTH Hoodie Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 266 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2520009033901
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Culture OTH Hoodie Mens Férfi ruházat
14 266 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Culture OTH Hoodie Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2520009033901 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése