Vélemények Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens Magasszárú tornacipő Under Armour

Termékleírás: Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens The Under Armour Get B Zee Basketball Shoes feature a lace up fastening teamed with touch and close fastening strap, padded ankle collar, padded tongue and cushioned insole, with a thick midsole with Micro G foam with Charged Cushioning for superior comfort and textured herringbone grip sole for good traction. It is crafted with a breathable, lightweight mesh upper with quarter panels for support, contrasting colour accenting and Under Armour branding to finish. > Men's basketball shoes > Lace up fastening > Touch and close fastening strap > Padded ankle collar > Cushioned insole > Thick midsole > Micro G technology > Charged Cushioning technology > Textured grip sole > Mesh upper > Supportive overlays > Lightweight > Breathable > Contrasting colour accents > Under Armour branding > Upper: textile/leather, inner: textile, sole: synthetic > Wipe clean only... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens mert kedvező ár 19 886 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Magasszárú tornacipő.

Reviews Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens
Termék felülvizsgálata Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 886 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2150008032706
- a termék kategóriában van Magasszárú tornacipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens Magasszárú tornacipő
19 886 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Magasszárú tornacipő Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Get B Zee Basketball Shoes Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2150008032706 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Magasszárú tornacipő - További termékek megtekintése