Vélemények Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers Férfi cipők Under Armour

Termékleírás: Under Armour Limitless TR 3.0 Men's Trainers These Under Armour Limitless 3.0's are the ultimate training shoe and benefit from being developed with a cushioned insole and padded ankle collar for greater comfort, whilst the breathable mesh delivers support and flexibility. The shoes have flex grooves which allow you to move with complete freedom, whilst the rubber plates on the outsole delivers maximum traction and the Under Armour branding. > Men's Training Shoes > Full lace fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > Flex grooves > EVA midsole > Under Armour branding > Sizing: UK followed by US size... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers mert kedvező ár 16 489 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi cipők.

Reviews Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers
Termék felülvizsgálata Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 16 489 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2130015402907
- a termék kategóriában van Férfi cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers Férfi cipők
16 489 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi cipők Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Limitless TR 3.0 Mens Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2130015402907 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi cipők - További termékek megtekintése