Vélemények Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers Férfi cipők Under Armour

Termékleírás: Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers The Mens Under Armour Micro G Pursuit Trainers feature a lightweight construction with breathable mesh panels to the upper along with a cushioned insole for a cool and comfortable fit, completed with a moulded outsole, lace fastening and the Under Armour branding. > Mens trainers > Shaped ankle collar > Lace fastening > Breathable mesh panels > Moulded outsole > Under Armour branding > Upper: Textile > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers mert kedvező ár 15 854 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi cipők.

Reviews Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers
Termék felülvizsgálata Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 854 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2120018182708
- a termék kategóriában van Férfi cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers Férfi cipők
15 854 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi cipők Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Micro G Pursuit Mens Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2120018182708 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi cipők - További termékek megtekintése