Vélemények Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies Modern és elegáns ruha Under Armour

Termékleírás: Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies This Under Armour Mid Key Sports Bra is a lightweight construction with thick straps and a crew neck. It is crafted with a racer back and cut out. This bra has an elasticated chest band and flat locks seams which prevent chaffing, adding to the already comfortable fit. It is designed in a block colour with a printed logo and is complete with Under Armour branding. > Sports bra > Lightweight > Thick straps > Crew neck > Racer back > Elasticated chest band > Flat lock seams > Cut out to back > Block colour > Printed logo > Under Armour branding > 87% polyester, 13% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies mert kedvező ár 8 043 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies
Termék felülvizsgálata Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 043 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2341451013507
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies Modern és elegáns ruha
8 043 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Mid Key Sports Bra Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2341451013507 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése