Vélemények Under Armour Play Off Golf Polo Mens és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Play Off Golf Polo Mens Férfi golf felsők Under Armour

Termékleírás: Under Armour Play Off Golf Polo Mens Feel confident with every swing in this Men's Under Armour Play Off Golf Polo. It has a fold over collar, short sleeves and a three button placket for that classic look. A four way stretch fabrication allows for greater manoeuvring, while specialist fabric wicks moisture away for the body, leaving the wearer dry and comfortable. Complete with Under Armour branding. > Men's golf polo > Fold over collar > Three button placket > Short sleeves > Four way stretch fabric > Moisture wicking fabric > Anti odour technology > Under Armour branding > 88% polyester, 12% elastane... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Play Off Golf Polo Mens mert kedvező ár 26 374 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi golf felsők.

Reviews Under Armour Play Off Golf Polo Mens
Termék felülvizsgálata Under Armour Play Off Golf Polo Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Play Off Golf Polo Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Play Off Golf Polo Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Play Off Golf Polo Mens Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Play Off Golf Polo Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 26 374 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2361007123900
- a termék kategóriában van Férfi golf felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Play Off Golf Polo Mens Férfi golf felsők
26 374 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi golf felsők Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Play Off Golf Polo Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2361007123900 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi golf felsők - További termékek megtekintése