Vélemények Under Armour Raid Mens Training Shoes és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Raid Mens Training Shoes Férfi cipők Under Armour

Termékleírás: Under Armour Raid Mens Training Shoes The Mens Under Armour Raid Training Shoes have been designed with a moulded rubber outsole with a multi-direction grip pattern to ensure you have traction for those sudden turns and stops while a cushioned insole provides a super comfortable ride. A lace fastening front teamed with a shaped ankle collar gives a secure fit along with mesh panels to the forefoot to help increase breathability, completed with the Under Armour branding. > Mens training shoes > Saped ankle collar > Lace fastening front > Cushioned insole > Mesh ventilation panels > Moulded rubber outsole > Multi-direction grip pattern > Under Armour branding > Upper: Textile / synthetic > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Raid Mens Training Shoes mert kedvező ár 23 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi cipők.

Reviews Under Armour Raid Mens Training Shoes
Termék felülvizsgálata Under Armour Raid Mens Training Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Raid Mens Training Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Raid Mens Training Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Raid Mens Training Shoes Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Raid Mens Training Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 23 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2130008402600
- a termék kategóriában van Férfi cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Raid Mens Training Shoes Férfi cipők
23 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi cipők Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Raid Mens Training Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2130008402600 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi cipők - További termékek megtekintése