Vélemények Under Armour Shorty Shorts Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Shorty Shorts Junior Girls Modern és elegáns ruha Under Armour

Termékleírás: Under Armour Shorty Shorts Junior Girls These Under Armour Shorty Shorts are engineered with HeatGear technology which offers you a dry and comfortable feel by pulling sweat away from your body so you can push yourself further and prolong your sporting activity. Its stretchy design benefits from flat lock seams to assist in reducing skin chafing and irritation which can occur with repetitive movements. Built in protection of UPF 30+ is featured to offer you protection from armful UV rays. Its elasticated waistband provides a secure fit that is also comfortable whilst wearing. Under Armour branding completes the look and offers instant brand recognition. > Shorts > Stretchy > Flat lock seams > HeatGear technology > UPF 30+ > Elasticated waistband > Under Armour branding > Keep away from fire > 92% polyester, 8% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Shorty Shorts Junior Girls mert kedvező ár 9 677 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Under Armour Shorty Shorts Junior Girls
Termék felülvizsgálata Under Armour Shorty Shorts Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Shorty Shorts Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Shorty Shorts Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Shorty Shorts Junior Girls Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Shorty Shorts Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 677 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2619114401757
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Shorty Shorts Junior Girls Modern és elegáns ruha
9 677 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Shorty Shorts Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2619114401757 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése