Vélemények Under Armour Straight Pant Ladies és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Straight Pant Ladies Sportos leggings Under Armour

Termékleírás: Under Armour Straight Pant Ladies Enjoy a comfortable and cool wear in this Under Armour Straight Pant, crafted with HeatGear technology with sweat wicking properties speeding up evaporation and keeping your body cool whilst anti-odor technology inhibits the growth of odor causing microbes. This is a pant with a straight leg, and elasticated waistband with flat lock seams for a comfortable wear, complete with an all over textured design, stitch detailing, internal mesh ventilation and Under Armour branding. > Ladies training pants > Elasticated waistband > Straight leg > Flat lock seams > HeatGear technology > Anti-odor technology > All over textured design > Stitch detailing > Soft touch feel > Mesh internal ventilation > Under Armour branding > 86% Polyester 14% Elastane > Mesh: 82% Nylon 18% Elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Straight Pant Ladies mert kedvező ár 17 589 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos leggings.

Reviews Under Armour Straight Pant Ladies
Termék felülvizsgálata Under Armour Straight Pant Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Straight Pant Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Straight Pant Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Straight Pant Ladies Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Straight Pant Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 589 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2347174033907
- a termék kategóriában van Sportos leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Straight Pant Ladies Sportos leggings
17 589 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos leggings Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Straight Pant Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2347174033907 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos leggings - További termékek megtekintése