Vélemények Under Armour Tech Half Zip Top Ladies és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Tech Half Zip Top Ladies Női pólók futáshoz Under Armour

Termékleírás: Under Armour Tech Half Zip Top Ladies This Under Armour Tech Half Zip Top is an over the head design with half zip fastening. It has long sleeves and a high collar. This top is a lightweight design in a block colour. It has a printed logo and is complete with Under Armour branding. > Zip top > Over the head design > Half zip fastening > Long sleeves > High collar > Lightweight > Block colour > Printed logo > Under Armour branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Tech Half Zip Top Ladies mert kedvező ár 22 773 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női pólók futáshoz.

Reviews Under Armour Tech Half Zip Top Ladies
Termék felülvizsgálata Under Armour Tech Half Zip Top Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Tech Half Zip Top Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Tech Half Zip Top Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Tech Half Zip Top Ladies Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Tech Half Zip Top Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 22 773 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2340121903506
- a termék kategóriában van Női pólók futáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Tech Half Zip Top Ladies Női pólók futáshoz
22 773 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női pólók futáshoz Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Tech Half Zip Top Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2340121903506 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női pólók futáshoz - További termékek megtekintése