Vélemények Under Armour Tech quarter Zipped Top Mens és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Tech quarter Zipped Top Mens Férfi fitness felsők Under Armour

Termékleírás: Under Armour Tech 1/4 Zipped Top Mens This Under Armour Tech 1/4 Zipped Top is made up of HeatGear technology which draws away sweat from the body leaving you cool and dry for longer. Designed with long sleeves, a high necked collar with a 1/4 zipped fastening with a chin guard. Under Armour branding completes the look. > Top > Long sleeves > Flat lock seams > 1/4 zip fastening > High necked collar > Chin guard > Stretchy > HeatGear technology > Loose fit > Under Armour branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Tech quarter Zipped Top Mens mert kedvező ár 11 822 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi fitness felsők.

Reviews Under Armour Tech quarter Zipped Top Mens
Termék felülvizsgálata Under Armour Tech quarter Zipped Top Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Tech quarter Zipped Top Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Tech quarter Zipped Top Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Tech quarter Zipped Top Mens Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Tech quarter Zipped Top Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 822 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2620123214702
- a termék kategóriában van Férfi fitness felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Tech  quarter  Zipped Top Mens Férfi fitness felsők
11 822 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi fitness felsők Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Tech quarter Zipped Top Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2620123214702 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi fitness felsők - További termékek megtekintése