Vélemények Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens Férfi futócipők Under Armour

Termékleírás: Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens These Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes are constructed using a Threadborne embroidered upper that delivers breathability, structure and support to the foot, an internal ankle boot for a snug and supportive fit, Moulded Charged Cushioning sockliner for a custom fit, Dual-Layer Charged Cushioning midsole which utilises compression moulded foam for improved cushioning and energy return, a lace up fastening and multi-surface traction grip sole with flex grooves to encourage greater natural foot movement. Under Armour branding completes the design. > Lades running shoes > Lace up fastening > Padded ankle collar > Padded tongue > Cushioned insole > Thick midsole > Grip sole > Threadborne technology > Moulded Charged Cushioning technology > Dual-Layer Charged Cushioning technology > Embroidered upper > Sockliner > Under Armour branding > Upper: textile, inner: textile, sole: synthetic > Wipe clean only... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens mert kedvező ár 27 178 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi futócipők.

Reviews Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens
Termék felülvizsgálata Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 27 178 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2211092223002
- a termék kategóriában van Férfi futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens Férfi futócipők
27 178 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi futócipők Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Threadborne Fortis Running Shoes Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2211092223002 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi futócipők - További termékek megtekintése