Vélemények Under Armour Vanish Jacket Mens és termékinformációk

Terméknév: Under Armour Vanish Jacket Mens Férfi ruházat Under Armour

Termékleírás: Under Armour Vanish Jacket Mens An ideal cover-up, the Under Armour Vanish Jacket is designed with a stretch-fabric lower body for freedom of movement, and a toggle hood for coverage. Under Armour branding completes the design for brand recognition. > Jacket > Half zip fastening > Toggle adjustable hood > Long sleeves > Elasticated cuffs > Front zip pockets > Breathable fabric > Under Armour branding > Lower body: 59% Elastomultiester, 41% Polyester > Upper body: 87% Polyester, 13% Elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Under Armour Vanish Jacket Mens mert kedvező ár 28 268 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Under Armour Vanish Jacket Mens
Termék felülvizsgálata Under Armour Vanish Jacket Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Under Armour Vanish Jacket Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Under Armour vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Under Armour Vanish Jacket Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Under Armour Vanish Jacket Mens Under Armour

További termékképek, részletesebb leírások Under Armour Vanish Jacket Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Under Armour, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 28 268 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Under Armour
- code EAN 2530001053500
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Under Armour Vanish Jacket Mens Férfi ruházat
28 268 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Under Armour

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Under Armour Vanish Jacket Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Under Armour), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2530001053500 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése