Vélemények USA Pro Jersey Leggings Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: USA Pro Jersey Leggings Junior Girls Leggings USA Pro

Termékleírás: USA Pro Jersey Leggings Junior Girls Youngsters can get style in comfort in these USA Pro Jersey Leggings, crafted with a wide elasticated waistband and in a stretch fit, with bold USA Pro branding to either leg. > Junior girl's leggings > Wide elasticated waistband > Stretch fit > Bold USA Pro branding to either leg > USA Pro branding > Keep away from fire > 92% Cotton, 8% Elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék USA Pro Jersey Leggings Junior Girls mert kedvező ár 3 715 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Leggings.

Reviews USA Pro Jersey Leggings Junior Girls
Termék felülvizsgálata USA Pro Jersey Leggings Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a USA Pro Jersey Leggings Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából USA Pro vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket USA Pro Jersey Leggings Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok USA Pro Jersey Leggings Junior Girls USA Pro

További termékképek, részletesebb leírások USA Pro Jersey Leggings Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu USA Pro, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 715 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó USA Pro
- code EAN 2617045261952
- a termék kategóriában van Leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

USA Pro Jersey Leggings Junior Girls Leggings
3 715 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Leggings USA Pro

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (USA Pro Jersey Leggings Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (USA Pro), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2617045261952 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Leggings - További termékek megtekintése