Vélemények USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies és termékinformációk

Terméknév: USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies 3/4 leggings USA Pro

Termékleírás: USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies The Ladies USA Pro Seamless Capri Leggings offer a super comfortable fit thanks to the highly stretchable fabric coupled with flat lock seams for reduced irritation and chaffing. These capri pants also come with a wide elasticated waistband for added comfort, finished off with the USA pro logo printed to the top left side. > Ladies capri pants > Wide elasticated waistband > Flat lock seams > Printed detail > Stretchy material > USA Pro branding > 94% Polyamide / 6% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies mert kedvező ár 4 820 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van 3/4 leggings.

Reviews USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies
Termék felülvizsgálata USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából USA Pro vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies USA Pro

További termékképek, részletesebb leírások USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu USA Pro, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 820 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó USA Pro
- code EAN 2345048224307
- a termék kategóriában van 3/4 leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies 3/4 leggings
4 820 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása 3/4 leggings USA Pro

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (USA Pro Seamless Capri Leggings Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (USA Pro), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2345048224307 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
3/4 leggings - További termékek megtekintése