Vélemények USA Pro Slash Sports Bra Ladies és termékinformációk

Terméknév: USA Pro Slash Sports Bra Ladies Modern és elegáns ruha USA Pro

Termékleírás: USA Pro Slash Sports Bra Ladies Ideal for training, this USA Pro Sports Bra comes in a high neck style with thin straps and a racer back. It's stretchy and has a cut out pattern above the chest. The hem is striped with cut out mesh panelling, and is elasticated to offer support. > Ladies sports bra > High neck > Thin straps > Racer back > Cut out detailing > Mesh panelling > Stretchy > Elasticated hem > USA Pro branding > 94% polyamide, 6% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék USA Pro Slash Sports Bra Ladies mert kedvező ár 2 805 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews USA Pro Slash Sports Bra Ladies
Termék felülvizsgálata USA Pro Slash Sports Bra Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a USA Pro Slash Sports Bra Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából USA Pro vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket USA Pro Slash Sports Bra Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok USA Pro Slash Sports Bra Ladies USA Pro

További termékképek, részletesebb leírások USA Pro Slash Sports Bra Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu USA Pro, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 805 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó USA Pro
- code EAN 2341166264300
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

USA Pro Slash Sports Bra Ladies Modern és elegáns ruha
2 805 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha USA Pro

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (USA Pro Slash Sports Bra Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (USA Pro), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2341166264300 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése