Vélemények USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm és termékinformációk

Terméknév: USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm Buli és kellékek

Termékleírás: Nincs is rosszabb, mint a számítógép előtt izzadni a munkahelyen a forró nyári napokon. Ez a ventilátor megoldást jelenthet, amely némi megkönnyebbülést nyújt szervezete számára. Az USB-csatlakozó egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez, hogy máris hűvös levegő áramoljon Önre. Az USB kábel hossza 115 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Buli és kellékek.

Reviews USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm
Termék felülvizsgálata USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm

További termékképek, részletesebb leírások USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Buli és kellékek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm Buli és kellékek
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Buli és kellékek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (USB ventilátor, fehér, 13,5 x 11 x 15 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Buli és kellékek - További termékek megtekintése