Vélemények Üveg gyertyatartó, világoszöld és termékinformációk

Terméknév: Üveg gyertyatartó, világoszöld Gyertyatartók

Termékleírás: Teamécses tartó üveg háncsból készült füllel, amely segítségével az üveg felfüggeszthető, de egyszerűen csak polcon is elhelyezhető. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Üveg gyertyatartó, világoszöld mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyertyatartók.

Reviews Üveg gyertyatartó, világoszöld
Termék felülvizsgálata Üveg gyertyatartó, világoszöld

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Üveg gyertyatartó, világoszöld -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Üveg gyertyatartó, világoszöld és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Üveg gyertyatartó, világoszöld

További termékképek, részletesebb leírások Üveg gyertyatartó, világoszöld és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8719202506891
- a termék kategóriában van Gyertyatartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Üveg gyertyatartó, világoszöld Gyertyatartók
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyertyatartók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Üveg gyertyatartó, világoszöld) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8719202506891 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyertyatartók - További termékek megtekintése