Vélemények Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1 és termékinformációk

Terméknév: Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1 Gyermekeknek

Termékleírás: Különböző méretű élethűen ábrázolt motívum, magas minőségű vászonra feszített kép Modern képek modern otthonba és modern belső térbe. Minőségi vászonra nyomtatott digitális minőségű motívum, fakeretre feszítve. A keret oldalaira is felfeszített vászon megismételhetetlen 3D effektust biztosít. Szagmentes ökológiai termék. Faliképek, melyek egyszerűen inspirálják Önt .    ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Kephaz.hu ezt ajánlja termék Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1 mert kedvező ár 6 200 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermekeknek.

Reviews Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1
Termék felülvizsgálata Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1

További termékképek, részletesebb leírások Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Kephaz.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 200 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Gyermekeknek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1 Gyermekeknek
6 200 Ft
Az áruk elérhetősége
11.04.2020
irány a bolt » Kephaz.hu
Áruk szállítása Gyermekeknek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Kephaz.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Vászonkép GYEREKEKNEK XOBKID107E1) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértKephaz.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermekeknek - További termékek megtekintése