Vélemények Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm és termékinformációk

Terméknév: Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm Képek

Termékleírás: Díszítse lakását ezzel a nem mindennapi képpel kaktuszokmotívumával. A vászon fa kereten van kifeszítve. A képen fém kampók találhatóak a felakasztáshoz. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Képek.

Reviews Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm
Termék felülvizsgálata Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm

További termékképek, részletesebb leírások Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8719202472691
- a termék kategóriában van Képek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm Képek
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Képek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Vászonkép Kaktuszok Arizona, 60 x 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8719202472691 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Képek - További termékek megtekintése