Vélemények Verso 18részes Tilia kávéskészlet és termékinformációk

Terméknév: Verso 18részes Tilia kávéskészlet Teáskészletek

Termékleírás: Verso minőségi porcelán készlet. Csodaszép virágmintájának köszönhetően bearanyozza napját. A készlet 6 csészét, 6 csészealjat és 6 desszertes tányért tartalmaz. Méretei: csésze: űrtartalma 2,2 dl csészealj: átmérője 14,5 cm desszertes tányér: átmérője 20,5 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Verso 18részes Tilia kávéskészlet mert kedvező ár 14 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Teáskészletek.

Reviews Verso 18részes Tilia kávéskészlet
Termék felülvizsgálata Verso 18részes Tilia kávéskészlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Verso 18részes Tilia kávéskészlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Verso 18részes Tilia kávéskészlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Verso 18részes Tilia kávéskészlet

További termékképek, részletesebb leírások Verso 18részes Tilia kávéskészlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 9001794355896
- a termék kategóriában van Teáskészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Verso 18részes Tilia kávéskészlet Teáskészletek
14 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Teáskészletek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Verso 18részes Tilia kávéskészlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9001794355896 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.