Vélemények Vigo acél postaláda, barna és termékinformációk

Terméknév: Vigo acél postaláda, barna Postaládák

Termékleírás:  Acélból készült postaláda, amely kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Zárral rendelkezik az illetéktelen behatolás ellen. A postaláda részét képezi két kulcs és a felszereléséhez szükséges alkatrészek.   A bedobó mérete: magasság 1,7 cm szélesség 17 cm  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Vigo acél postaláda, barna mert kedvező ár 5 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Postaládák.

Reviews Vigo acél postaláda, barna
Termék felülvizsgálata Vigo acél postaláda, barna

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Vigo acél postaláda, barna -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Vigo acél postaláda, barna és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Vigo acél postaláda, barna

További termékképek, részletesebb leírások Vigo acél postaláda, barna és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592218019209
- a termék kategóriában van Postaládák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Vigo acél postaláda, barna Postaládák
5 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Postaládák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Vigo acél postaláda, barna) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592218019209 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Postaládák - További termékek megtekintése