Vélemények Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm és termékinformációk

Terméknév: Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm Darabszőnyeg

Termékleírás: A Vilan szőnyeg nyughatatlan szálai a ládai kӧré fonódnak, mint a kellemes lágy szellő. A Vilan szőnyeg elvarázsol mindenkit, aki kapcsolatba kerül vele, és ezután már semmi mást nem fog akarni. A szőnyeg poliészterből készült, így nagyon kellemes és lágy tapintású. A krém és a fekete szín kombinációja gyӧnyӧrű kontrasztot hoz létre, amely a beltérnek óriási lehetőségeket ad. A poliészter kӧnnyű és puha, ezért használják, mint kiegészítő anyagot a szőnyegek lágyításához. A poliészter szőnyegek megfelelnek háztartásoknak, de a kevésbé frekventált kereskedelmi helyiségekbe is használhatóak. Nagyon ellenállóak a vízben oldódó foltokkal szemben, nem szívják fel a nedvességet, ellenállóak, nem csavarodnak és állandó színűek.    ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm mert kedvező ár 13 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Darabszőnyeg.

Reviews Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm
Termék felülvizsgálata Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm

További termékképek, részletesebb leírások Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Darabszőnyeg


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm Darabszőnyeg
13 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Darabszőnyeg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Darabszőnyeg - További termékek megtekintése