Vélemények Vileda ActiveMax felmosó pótfej és termékinformációk

Terméknév: Vileda ActiveMax felmosó pótfej Cserélhető fejek a felmosóhoz Vileda

Termékleírás: Vileda ActiveMax felmosó pótfej az alapos vizes felmosásért és a sarkok tisztításáért. Nagyobb felületek felmosásához ideális. A pótfej mosógépben 60° C-on mosható öblítő használata nélkül. Szárítógépben nem szárítható. A 604994 moppra alkalmas.Méretei: a felmosófej munkafelülete: 47 x 16 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Vileda ActiveMax felmosó pótfej mert kedvező ár 2 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Cserélhető fejek a felmosóhoz.

Reviews Vileda ActiveMax felmosó pótfej
Termék felülvizsgálata Vileda ActiveMax felmosó pótfej

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Vileda ActiveMax felmosó pótfej -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Vileda vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Vileda ActiveMax felmosó pótfej és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Vileda ActiveMax felmosó pótfej Vileda

További termékképek, részletesebb leírások Vileda ActiveMax felmosó pótfej és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Vileda, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Vileda
- code EAN 8001940006659
- a termék kategóriában van Cserélhető fejek a felmosóhoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Vileda ActiveMax felmosó pótfej Cserélhető fejek a felmosóhoz
2 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Cserélhető fejek a felmosóhoz Vileda

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Vileda ActiveMax felmosó pótfej) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Vileda), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8001940006659 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Cserélhető fejek a felmosóhoz - További termékek megtekintése