Vélemények Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej és termékinformációk

Terméknév: Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej Cserélhető fejek a felmosóhoz Vileda

Termékleírás: Easy Wring and Clean és Easy Wring and Clean Turbo felmosókhoz tartozó pótfej. Egyedi pótfej, amely 2 különböző sörtét kombinál. A sörték lehetővé teszik a legellenállóbb szennyeződések eltávolítását egy húzással. Fehér sörték: 100% microfibra, a mindennapi kosz egyszerű takarítására – nagy abszorpciós kapacitás. Piros sörték: anyaga speciális abrazív anyag, amely nem okoz karcolásokat. Technikai paraméterek és leírás: háromszög alakú a sarkok tisztítására mosható 60 °C-on, nehasználjon öblítőt és szárítógépet minden típusú padlóra alkalmas a csomagolás 1 pótfejet tartalmaz a műanyag fej nélkül... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Cserélhető fejek a felmosóhoz.

Reviews Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej
Termék felülvizsgálata Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Vileda vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej Vileda

További termékképek, részletesebb leírások Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Vileda, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Vileda
- code EAN 4023103195189
- a termék kategóriában van Cserélhető fejek a felmosóhoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej Cserélhető fejek a felmosóhoz
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Cserélhető fejek a felmosóhoz Vileda

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Vileda Easy Wring and Clean Turbo 2 in 1 pótfej) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Vileda), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4023103195189 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Cserélhető fejek a felmosóhoz - További termékek megtekintése