Vélemények Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db és termékinformációk

Terméknév: Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db Fém virágcserepek

Termékleírás: A pléh kaspó kedvenc virág mintával szép dekorációként szolgálhat. A cserepes virág, elővirág csokor, vagy akár a szarított virágcsokrok is szépen kitűnnek benne. Méretek: 8 x 17 cm, 10 x 20 cm, 11 x 23 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db mert kedvező ár 6 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fém virágcserepek.

Reviews Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db
Termék felülvizsgálata Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db

További termékképek, részletesebb leírások Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 4033339766640
- a termék kategóriában van Fém virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db Fém virágcserepek
6 995 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fém virágcserepek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Virág kaspó vödör Rózsa, 3 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4033339766640 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.