Vélemények Vízhatlan zsák 10 l, kék és termékinformációk

Terméknév: Vízhatlan zsák 10 l, kék Kiegészítők utazáshoz

Termékleírás: Ez a praktikus vízhatlan zsák szárazon tartja holmiját, nemcsak a víz bejutását akadályozza meg, hanem védi a holmiját a szennyeződéstől, homoktól, vagy a portól. Védje elektronikai cikkeit és más értéktárgyait. Nagyon hasznos a víz mellett, kempingezésnél, utazásnál, stb... A nagyobb kényelem érdekében a zsák praktikus vállpánttal van ellátva. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Vízhatlan zsák 10 l, kék mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kiegészítők utazáshoz.

Reviews Vízhatlan zsák 10 l, kék
Termék felülvizsgálata Vízhatlan zsák 10 l, kék

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Vízhatlan zsák 10 l, kék -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Vízhatlan zsák 10 l, kék és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Vízhatlan zsák 10 l, kék

További termékképek, részletesebb leírások Vízhatlan zsák 10 l, kék és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Kiegészítők utazáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Vízhatlan zsák 10 l, kék Kiegészítők utazáshoz
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kiegészítők utazáshoz

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Vízhatlan zsák 10 l, kék) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kiegészítők utazáshoz - További termékek megtekintése