Vélemények VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett és termékinformációk

Terméknév: VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett Szettek

Termékleírás: Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett az egész évben kényelmes alvásért. A paplan steppelt, így a töltet a helyén marad. A szett megfelel az Öko-Tex Standard 100 követelményeinek. Töltősúly: párna: 700 gpaplan: 650 g... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett mert kedvező ár 8 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szettek.

Reviews VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett
Termék felülvizsgálata VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett

További termékképek, részletesebb leírások VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 9001466405072
- a termék kategóriában van Szettek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett Szettek
8 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szettek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (VOG Aloe Vera paplan és párna 4 évszakos szett) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9001466405072 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szettek - További termékek megtekintése