Vélemények Vulcan Ripe Vagina maszturbátor és termékinformációk

Terméknév: Vulcan Ripe Vagina maszturbátor Erotikus segédeszközök

Termékleírás: Lágy testszínű maszturbátor, amelynek vagina alakja van. A Fun Zone társaság terméke, amely már első pillantásra magával ragadja gyӧnyӧrű kivitelezésével. Kellemes, bársonyos és puha LoveSkin anyagból készült, amelyet tapintásra nemlehet megkülӧnbӧztetni az emberi bőrtől. A henger belsejében található a vagina alakú maszturbátor, amelynek a átmérője nagyon nyúlékony, így a legigényesebbek és elégedettek lesznek. A belsejébenkiemelkedésekkel, amelyek stimulálni fogják a péniszt használat kӧzben. A felső részben található nyílás segítségével szabályozhatóa hengerben található vákuum mértéke. Elegendő, ha ráhelyezi ujját és ezzel a nyílást lezárja. Használat után a belső részt vegye ki, és vízzel mossa meg. Víz alapú síkosítók használatát javasoljuk. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Vulcan Ripe Vagina maszturbátor mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Erotikus segédeszközök.

Reviews Vulcan Ripe Vagina maszturbátor
Termék felülvizsgálata Vulcan Ripe Vagina maszturbátor

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Vulcan Ripe Vagina maszturbátor -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Vulcan Ripe Vagina maszturbátor és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Vulcan Ripe Vagina maszturbátor

További termékképek, részletesebb leírások Vulcan Ripe Vagina maszturbátor és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8466230011124
- a termék kategóriában van Erotikus segédeszközök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Vulcan Ripe Vagina maszturbátor Erotikus segédeszközök
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Erotikus segédeszközök

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Vulcan Ripe Vagina maszturbátor) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8466230011124 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Erotikus segédeszközök - További termékek megtekintése