Vélemények Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set és termékinformációk

Terméknév: Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set Kellékek golfozáshoz Wilson

Termékleírás: Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set This Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set has been crafted with RE-AKT technology which gives you the power where you need it most, whilst the progressive power holes with optimised weighting delivers maximum feel and precision. The clubs feature a ultra thin face which generates explosive power and greater feel, whilst the Wilson Staff branded Lamkin grips and UST Recoil 460 shafts feature on each club from 5 iron to sand wedge. > Wilson D7 Irons > 5 Iron - Sand wedge > RE-AKT technology > Progressive power holes > Ultra Thin Face > UST Recoil 460 shafts > Lamkin grip > Wilson Staff branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set mert kedvező ár 322 911 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kellékek golfozáshoz.

Reviews Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set
Termék felülvizsgálata Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Wilson vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set Wilson

További termékképek, részletesebb leírások Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Wilson, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 322 911 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Wilson
- code EAN 2876011900008
- a termék kategóriában van Kellékek golfozáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set Kellékek golfozáshoz
322 911 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kellékek golfozáshoz Wilson

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Wilson D7 7 Piece Graphite Iron Set) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Wilson), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2876011900008 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kellékek golfozáshoz - További termékek megtekintése