Vélemények Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set és termékinformációk

Terméknév: Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set Kellékek golfozáshoz Wilson

Termékleírás: Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set This Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set comes with a 5 iron through to sand wedge so you can dominate on the fairway, whilst the progressive power holes with optimised weighting delivers maximum feel and precision. The ultra thin face is ultra responsive and adds greater distance, whilst the RE-AKT technology puts power where you need it most and the Wilson Staff branded Lamkin grip helps enhance control during your swing. > Wilson D7 Irons > 5 Iron - Sand wedge > RE-AKT technology > Progressive power holes > Ultra Thin Face > KBS 80 shaft > Lamkin grip > Wilson Staff branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set mert kedvező ár 252 830 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kellékek golfozáshoz.

Reviews Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set
Termék felülvizsgálata Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Wilson vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set Wilson

További termékképek, részletesebb leírások Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Wilson, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 252 830 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Wilson
- code EAN 2876005900007
- a termék kategóriában van Kellékek golfozáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set Kellékek golfozáshoz
252 830 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kellékek golfozáshoz Wilson

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Wilson D7 7 Piece Steel Iron Set) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Wilson), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2876005900007 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kellékek golfozáshoz - További termékek megtekintése