Vélemények Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk és termékinformációk

Terméknév: Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk Kellékek golfozáshoz Wilson

Termékleírás: Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk Get the ultimate in tour-level feel and distance with the Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk. The new 60 compression Duo Professional incorporates a seamless 362-dimple pattern for enhanced distance and trajectory. The improved cast urethane formula offers increased spin and exceptional durability. > Golf balls > 12 pack > Duo Professional > 60 compression > 362 dimple count > Urethane cover construction... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk mert kedvező ár 19 020 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kellékek golfozáshoz.

Reviews Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk
Termék felülvizsgálata Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Wilson vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk Wilson

További termékképek, részletesebb leírások Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Wilson, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 020 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Wilson
- code EAN 2875009120008
- a termék kategóriában van Kellékek golfozáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk Kellékek golfozáshoz
19 020 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kellékek golfozáshoz Wilson

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Wilson Staff Duo Pro Golf Balls 12pk) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Wilson), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2875009120008 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kellékek golfozáshoz - További termékek megtekintése