Vélemények Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls és termékinformációk

Terméknév: Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls Kellékek golfozáshoz Wilson

Termékleírás: Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls These Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls have been developed with a new and improved dimple pattern for higher trajectory which delivers longer distance. The ball gives you a good balance of, straight ball flight and maximum control around the greens so you can get the most out of your performance from tee to green. > Golf Balls > Pack of 12 > High trajectory > Maximum control > Straighter ball flight > 29 Compression > Bright colour > Wilson Staff branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls mert kedvező ár 13 131 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kellékek golfozáshoz.

Reviews Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls
Termék felülvizsgálata Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Wilson vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls Wilson

További termékképek, részletesebb leírások Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Wilson, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 131 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Wilson
- code EAN 2875008060008
- a termék kategóriában van Kellékek golfozáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls Kellékek golfozáshoz
13 131 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kellékek golfozáshoz Wilson

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Wilson Staff DX2 Optix Golf Balls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Wilson), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2875008060008 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kellékek golfozáshoz - További termékek megtekintése