Vélemények Women's backpack ROXY SHADOW SWELL és termékinformációk

Terméknév: Women's backpack ROXY SHADOW SWELL Hátizsákok városba Roxy

Termékleírás: The nuts and bolts All-over printed design 2 main compartments Internal padded laptop compartment Front zip-up pocket Sunglasses pocket Two side mesh pockets Padded ergonomic shoulder straps Comfortable padded back panel Reinforced rubber bottom ROXY cotton patch Size: 18" [h] x 13" [w] x 5.5" [d] / 45.5 [h] x 33 [w] x 14 [d] cm Volume: 24 L Composition: 100% Polyester... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's backpack ROXY SHADOW SWELL mert kedvező ár 11 769 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Hátizsákok városba.

Reviews Women's backpack ROXY SHADOW SWELL
Termék felülvizsgálata Women's backpack ROXY SHADOW SWELL

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's backpack ROXY SHADOW SWELL -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's backpack ROXY SHADOW SWELL és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's backpack ROXY SHADOW SWELL Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's backpack ROXY SHADOW SWELL és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 769 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373478245
- a termék kategóriában van Hátizsákok városba


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's backpack ROXY SHADOW SWELL Hátizsákok városba
11 769 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Hátizsákok városba Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's backpack ROXY SHADOW SWELL) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373478245 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Hátizsákok városba - További termékek megtekintése