Vélemények Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS és termékinformációk

Terméknév: Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS Kiárusítás - női kiegészítők Roxy

Termékleírás: Rule the crest of the wave with these form-flattering surfer bikini bottoms. Cut from a soft and resistant fabric that feels like a second skin, their streamline fit and sculpted back moves with you as you slide. The nuts and bolts Soft, resistant stretch fabric Surfer shape Small coverage Fixed closure Mid-rise waist Composition: 80% Nylon/Polyamide, 20% Elastane Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS mert kedvező ár 2 773 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kiárusítás - női kiegészítők.

Reviews Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS
Termék felülvizsgálata Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 773 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373502995
- a termék kategóriában van Kiárusítás - női kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS Kiárusítás - női kiegészítők
2 773 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kiárusítás - női kiegészítők Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's bikini bottom ROXY ESSENTIALS) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373502995 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kiárusítás - női kiegészítők - További termékek megtekintése