Vélemények Women's bikini top ROXY SALTY és termékinformációk

Terméknév: Women's bikini top ROXY SALTY Modern és elegáns ruha Roxy

Termékleírás: Women's printed bandeau bikini top, cut in a soft, warm fabric with a moulded underwired bandeau shape, perfect for a strapless look with underwire support. The nuts and bolts Soft, resistant stretch fabric Moulded underwired bandeau shape Ideal if you want: strapless style with a slight lift and underwire for extra support Medium coverage High support Fixed cup padding Adjustable ring & slider straps Hook closure Best suited to cup sizes A/B/C Composition: 80% Nylon/Polyamide, 20% Elastane Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's bikini top ROXY SALTY mert kedvező ár 7 398 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Women's bikini top ROXY SALTY
Termék felülvizsgálata Women's bikini top ROXY SALTY

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's bikini top ROXY SALTY -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's bikini top ROXY SALTY és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's bikini top ROXY SALTY Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's bikini top ROXY SALTY és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 398 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373498526
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's bikini top ROXY SALTY Modern és elegáns ruha
7 398 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's bikini top ROXY SALTY) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373498526 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése