Vélemények Women's capris ROXY SPY GAME és termékinformációk

Terméknév: Women's capris ROXY SPY GAME 3/4 leggings Roxy

Termékleírás: The nuts and bolts Quick drying & breathable fabric Micro mesh Tight fit Soft and durable flatlock seams Enjoy the cool-feeling comfort of DryFlight’s® ultra-wicking properties Ventilation Best for: Yoga & running Mix of colour blocks and prints Contrasted side bands and waistband Zipped pocket with key loop Mesh panels on the backs of the knees Reflective logo Printed styles may differ from the photo as the technique used makes every piece unique Composition: 87% Polyester, 13% Elastane Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size 27"/S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's capris ROXY SPY GAME mert kedvező ár 7 398 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van 3/4 leggings.

Reviews Women's capris ROXY SPY GAME
Termék felülvizsgálata Women's capris ROXY SPY GAME

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's capris ROXY SPY GAME -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's capris ROXY SPY GAME és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's capris ROXY SPY GAME Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's capris ROXY SPY GAME és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 398 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373345592
- a termék kategóriában van 3/4 leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's capris ROXY SPY GAME 3/4 leggings
7 398 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása 3/4 leggings Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's capris ROXY SPY GAME) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373345592 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
3/4 leggings - További termékek megtekintése