Vélemények Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE és termékinformációk

Terméknév: Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE Női ruházat Roxy

Termékleírás: The nuts and bolts Pull-over design Hooded Think cotton polyester viscose fabric [355gsm] Loose fit, cut for room and comfort Kangaroo pocket Tulip open back and all-over stripe Composition: 60% Cotton, 40% Polyester... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE mert kedvező ár 14 795 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE
Termék felülvizsgálata Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 795 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373351395
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE Női ruházat
14 795 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's hoodie ROXY GREATEST GLORY STRIPE) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373351395 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése