Vélemények Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS és termékinformációk

Terméknév: Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS Modern és elegáns ruha Roxy

Termékleírás: Rip up your return ticket and never look back with this summer silhouette. A romantic print meets oriental-inspired kimono sleeves for a vibrant beach cover-up. Style with a matching bikini or tie at the waist and wear with distressed denim shorts. The nuts and bolts 3/4 sleeves Printed viscose fabric No closure front opening The print technique used on this garment makes every piece unique Composition: 100% Viscose Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS mert kedvező ár 12 203 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS
Termék felülvizsgálata Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 203 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373437822
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS Modern és elegáns ruha
12 203 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's kimono ROXY LONG HOLIDAYS) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373437822 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése